adults only hotels met swim up kamers

Toe aan qualitytime samen met je partner? Boek een adults only hotel op swimuphotel.com. Geen rondrennende kinderen maar alle rust en ruimte voor een heerlijk relaxte vakantie met elkaar. En wat is er dan nog fijner dan een adults only hotel met swim up kamer. Zo vanuit je kamer direct het zwembad in!

Of als je liever voor nog meer luxe en privacy gaat vind je in dit overzicht ook adults only hotels met privé zwembad. Ideaal voor een romantische vakantie of een huwelijksreis. Het verschilt per adults only hotel vanaf welke leeftijd je er kunt verblijven, maar bij de meeste hotels is dat vanaf 18 jaar.

Bij Swimuphotel.com hebben we een selectie gemaakt van de mooiste adults only hotels met swim up kamers of privé zwembad, maar ook adults only hotels waar je o.b.v all inclusive kunt verblijven, of een swim up kamer met uitzicht op zee. Alles is mogelijk!

Je vindt deze adults only hotels op de mooiste bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. Bekijk dit overzicht voor adults only hotels in onder andere Griekenland, Spanje, Turkije, Cyprus, Dubai, de Dominicaanse Republiek, Mexico en Bali.